Palvelut

Sauna sijaitsee lammen rannalla. Hiekkapohjainen ja matala saunaranta sopii uimapaikaksi kaikenikäisille. Talvella laiturin päässä olevat pumput kierrättävät pintavettä jolloin avanto pysyy auki kovillakin pakkasilla.

Saunarakennuksessa on naisille ja miehille erilliset pukeutumis- ja peseytymistilat. Pesuhuoneiden välissä on yhteinen uimapukusauna. Öljylämmitteinen kiuas takaa tasaisen ja riittävän löylyn isommallekin määrälle saunojia. Pesu- ja pukuhuoneet on uusittu vuonna 2009.

Saunarakennuksen yhteydessä on pieni takkatupa, pieni tiskipaikka sekä WC:t naisille ja miehille.

Saunarakennuksen terassille pääsyä on helpotettu kulkuluiskilla.

Rakennuksen päädyssä on ympärivuotinen vesipiste. Kesäksi alueelle avataan kaksi vesipistettä lisää. Juomavesi tulee porakaivosta.

Kemssan tyhjennyspaikat sijaitsevat vessojen lähellä.

 

Tanssilava on toiminut aikoinaan yleisenä tanssilavana. Nykyisin sillä tanssitaan suurempien tapahtumien yhteydessä esimerkiksi vappuna, juhannuksena ja syystreffeillä. Suuressa, avarassa tilassa voidaan järjestää myös muita tilaisuuksia sopimuksen mukaan.


Ravintolarakennus (iso takkatupa) on käytössä suurempien tapahtumien yhteydessä. Kokoontumispaikkana sitä käytetään esimerkiksi jouluna ja uutena vuotena. Kausipaikkalaiset järjestävät siellä yhteisiä musiikki- ja tanssi-iltoja.


WC-rakennuksessa on 10 paikkaa, joista 2 invapaikkaa. Rakennukseen kulkua on helpotettu kulkuluiskilla. Rakennuksen päädyssä on toinen kemssan tyhjennyspaikka.


Grilliä on kunnostettu loppukesästä 2010 laittamalla siihen ikkunat ja ovi sekä maalaamalla seinät ulkopuolelta.

Leikkipaikka sijaitsee ison takkatuvan läheisyydessä.

Lenkkeilijöille ja luonnossa liikkuville sekä koiran ulkoiluttajille alueen ympäristössä on hyvät luontopolut ja monipuolinen maasto. Raikasta lähdevettä kaipaava voi hakea sitä uhrilähteeltä, jonne on matkaa noin 1.7 km.

 

Näkymä lammelle


Päivitetty 28.8.2017

Saunalaituri

Etusivu    Yhteystiedot    Palvelut    Tapahtumia    Hinnasto    Kuvagalleria    Ajo-ohjeet   

Palvelut

Sisäänkäynti tanssilavalle

Grilli

Ravintolarakennus ”iso takkatupa”

Pieni takkatupa

Lipunnosto juhannuksena 2009

Yhteystiedot:

Päivystäjä
045 1198510

Salakallio